Contact

Wilt u bestellen  …. of heeft u een vraag over een artikel? Laat ons dat dan weten via het contactformulier op de pagina van dat item. Het formulier op deze contactpagina is alleen voor algemeen gebruik.
Wij geven geen prijsinformatie over reeds verkochte artikelen.


If you would like to order an article, or have any questions about it …. please use the contact form on the page of that item. The contact form on this contact page is only for general use.


Ons aanbod kunt u thuis laten bezorgen of is af te halen in Grijpskerk of Leek. Het is mogelijk dat wij een meubelstuk voor u reserveren; de duur hiervan is in overleg en daarom is het doorgeven van uw telefoonnummer verplicht bij het verzoek tot reservering. De reservering gaat in als deze per e-mail of telefonisch door ons is bevestigd.


New arrivals !!
Wilt u op de hoogte blijven van updates? Abonneer hier
Want to stay informed of updates? Subscribe here 

FOLLOW US ON: INSTAGRAM


Inkoop van jaren 50 60 70 80 design: Vintage meubelen of een lamp te koop aanbieden? Dan ontvangen wij graag een e-mail (studio1900vintagedesign@gmail.com) van u met foto’s van het item, een beschrijving van de staat van het item en uw telefoonnummer. Bij interesse nemen wij contact met u op.


Afhalen: Kievitsweg 30-b, 9843 HA Grijpskerk

Locatie  &  route

Op afspraak / by appointment

Geen pinapparaat / No pin device
Wél betaling per bank mogelijk

Telefoon: 06 – 54 262 064  (+ 31 6  54 262 064)

Geen reactie? Stuur ons dan a.u.b. een e-mail.

No response? Please send us an e-mail.

Email: studio1900vintagedesign@gmail.com

Your name *
Telephone
E-mail *
E-mail (repeat) *

Your message