bord routebeschrijving

Bezoekadres:  Kievitsweg 30-b, 9843 HA Grijpskerk.

Neem de linker inrit van het bedrijven-terrein; te herkennen aan het bord met: ‘vintage design furniture – studio1900.nl’

Volg – op het bedrijventerrein – het bord van studio1900. De ingang bevindt zich aan de achterkant van het monumentale fabriekspand (waar u ook kunt parkeren).

Plan uw route met behulp van Google Maps onder aan deze pagina.
Plan your route using Google Maps at the bottom of this page.

 

Grijpskerk is gelegen tussen Leeuwarden en Groningen aan de Friese en/ of Groningse- straatweg: 20 autominuten van Groningen en ongeveer 30 van Leeuwarden.

Vanaf de A7 / E22 (de snelweg tussen Groningen en de Afsluitdijk) neemt u afslag 33 van o.a. Grijpskerk (N980). Via Boerakker / Sebaldeburen de borden naar Grijpskerk volgen. Vervolg uw weg door de borden Lauwersoog / Zoutkamp te volgen tot aan de Friese / Groningsestraatweg (N355). Op deze driesprong links afslaan. Dus LANGS het dorp Grijpskerk rijden!!

591e865e38

Vanuit Groningen rijdt u via de Ringweg en Zuidhorn over de Groningse straatweg (N355) tot aan Grijpskerk (borden richting Leeuwarden volgen) en LANGS het dorp rijden….. tot aan de kruising met stoplichten.

Vanuit Leeuwarden rijdt u via Hardegarijp en Buitenpost over de Friese straatweg tot aan Grijpskerk (borden richting Groningen volgen) en LANGS het dorp rijden …. tot aan de kruising met stoplichten.

Op de kruising met stoplichten de afslag ‘Industrieterrein de Rietlanden / Zoutkamp’ nemen. U bevindt zich nu op de Kievitsweg (N388).

Na ± 250 meter bent u bijna op plaats van bestemming gearriveerd. Links ziet u het bedrijvencentrum ‘de Kievit’.

Neem de linker inrit van het terrein; u herkent deze aan het bord – aan de weg – met ‘vintage design furniture – studio1900’.
Volg – op het bedrijventerrein – het bord van studio1900. De ingang bevindt zich aan de achterkant van het monumentale fabriekspand (waar u kunt parkeren).